LIVESTREAMS

Jullie zorgen voor de input
en wij voor het draaiboek.
Go live!

Image
Image
Image
Image

Live uitzenden is altijd spannend. Fouten maken is geen optie. Zowel voor als achter de camera. Daarom is SNAPTV de juiste partner voor de live formats. Meer dan 30 jaar ervaring in de traditionele televisie betaalt zich elke zending uit. Dat merk je bij de voorbereiding, tijdens de uitzending en na afloop. Zo wordt live leuk!

Van voorstelling tot interview

Naast camera's (onbemand of bemand) leveren wij ook een ervaren regisseur. Live TV ervaring is daarbij de sleutel. Zo brengen we de presentator, zijn gasten, artiesten etc. altijd optimaal in beeld.

Wij hebben ruime ervaring met de live registratie van interviews, voorstellingen, seminars en presentaties. Daarnaast kunnen andere elementen zoals muziek, lower thirds en graphics worden toegevoegd. Zelfs complete, van te voren geproduceerde ‘instarts’ zijn hierbij mogelijk.

Betrek je kijker


Ook is het mogelijk om ‘user generated content’ te verwerken. Denk hierbij aan films die je zelf met jouw mobiele telefoon hebt opgenomen. Wij zorgen ervoor dat ook dit materiaal vooraf op een professionele manier gemonteerd wordt in een van onze montage-studio’s.

Ook interactie met de kijkers is mogelijk. De kijkers kunnen live reageren in de vorm van chat-berichten die in de uitzending verwerkt kunnen worden en er kunnen zelfs ‘polls’ opgestart worden. 

Samen met partner ELBA/REC hebben we de beschikking over een prachtige studio met 5 camera’s. Ook kunnen wij al uw redactionele werkzaamheden uit handen nemen, want SNAPTV beschikt over een aantal goede redacteuren en journalisten.

 Dus wil je aan de slag met streaming video, dan heb je aan SNAPTV een goede partner.

Image
Anton Mauvestraat 12
3817 DL. Amersfoort
+31 (0)33 4651215
info@snaptv.nl
Image
Image
Image
Image
Image

Instagram Twitter Facebook Vimeo LinkedIn